Rekentools

Klik op de afbeelding om de Gezonder gewicht rekentool te kunnen gebruiken. 

gallery/gezonder gewicht rekentool zoc 2019-06

Onderstaande Rekentool is een voorbeeld van hoe een BMI-Meter eruit kan zien. Deze kan aangepast worden naar eigen voorkeur. Door het lettertype, de kleur, de layout en de teksten aan te passen kan hij geschikt worden gemaakt voor de website van jullie Instelling / Onderneming.

Fuel cost calculator

Klik op de afbeelding om de Fuel cost calculator te kunnen gebruiken. 

Met de Fuel cost calculator kun je het verschil in brandstofkosten berekenen tussen twee voertuigen. Afhankelijk van de hoeveelheid kilometers per jaar, het brandstoftype van de voertuigen en het verbruik per kilometer wordt dit verschil berekend. Het gemiddelde van de brandstofprijs van de afgelopen jaren wordt gebruikt. Deze data is afkomstig van de website van het CBS.

Hieronder staat een voorbeeld van een What-If Scenario's calculator. Deze kan aangepast worden naar eigen voorkeur. Door het lettertype, de kleur, de layout en de teksten aan te passen kan hij geschikt worden gemaakt voor jullie Instelling / Onderneming. De financiële data kan met behulp van een Excel file worden gekoppeld of rechtstreeks worden opgehaald uit de database. 

Klik op de afbeelding om de What-If Scenario's calculator te kunnen gebruiken. 

What-If Scenario Calculator 2019-07 ZoC