Video's

Hieronder staan een aantal links naar YouTube video's. Klik op de afbeelding en de video wordt geopend.

In de onderstaande video wordt stap voor stap weergegeven hoe je in ClicData een filter kunt toevoegen aan je Dashboard zodat je een Interactief Dashboard krijgt. Op die manier kun je meer inzichten uit de Data halen.

In deze video wordt een overzicht gegeven van alle bronnen waarmee in ClicData een connectie gemaakt kan worden om Data te importeren in ClicData. Tevens kun je zien hoe je periodiek de Data automatisch kunt laten toevoegen zodat je Dashboard altijd up-to-date is.

Video: Filter je Dashboard Data met ClicData
Video: Connect je Data met ClicData
Video: LinkedIn Dashboard

Op het LinkedIn Dashboard kun je zien wat de online prestaties zijn van de LinkedIn bedrijvenpagina. Hoeveel posts zijn er geplaatst, hoeveel interacties zijn er op deze posts geweest. Je kunt inzoomen op delen van de data door het Datum filter te gebruiken. In de video wordt het gebruik van het LinkedIn Dashboard uitgelegd.

Het Facebook Dashboard bevat grafieken met Clicks, Likes en Comments op de posts van de Facebook bedrijvenpagina. Je krijgt inzicht in de verdeling van de Fans per gender en leeftijdscategorie. De video laat zien hoe je het Dashboard kunt gebruiken.  

Het Debtors Dashboard bevat grafieken met informatie over de verzonden facturen per land, gemiddelde aantal dagen dat de facturen openstaan en de relatie tussen factuurbedrag en het aantal dagen dat de facturen openstaan. Tevens staat er een tabel waarin de nog openstaande facturen per Debiteur zichtbaar zijn.

Video: Facebook Dashboard
Video: Debtors Dashboard

Het Website visitors Dashboard bevat een Sankey diagram met Landingspagina per Device. Je kunt het diagram aanpassen door andere buttons te kiezen bij From en To. De video laat zien hoe je het Dashboard kunt gebruiken.  

Video: Website visitors